PERHATIAN : Khas untuk ibu-ibu hamil yang nak senang bersalin.

AKHIRNYA DIBONGKARKAN!

RAHSIA BERSALIN DENGAN MUDAH TANPA KOYAK

DENGAN HANYA GUNA MINYAK INI..

Minum jer.. boleh campur dekat masakan dan minuman..

Siapa yang xnak bersalin dengan mudah kan? Macam-macam cara dan petua yang anda pernah dengar. Tetapi cara yang paling mudah adalah dengan mengamalkan Minyak Kelapa Dara D'Aura.

BERSALIN DENGAN MUDAH

Tanpa koyak dan jahit. Sekali push terus keluar.

HB LOW

Masalah HB LOW pun selesai. Tak ada la kene marah dengan nurse lagi masa buat checkup.

KENCING MANIS

Yang mana ada kencing manis pun sangat baik kalau consume Minyak Kelapa Dara ni... boleh stabilkan balik bacaan gula.

MEMPERKENALKAN...

Kelebihan Minyak Kelapa Dara

  • Produk Bumiputera Sejak 2012
  • Tiada Bahan Kimia. 100% Organik.
  • 1 Botol 250ml. Tahan 1 Bulan.
  • Melegakan Sakit Lutut
  • Sembelit
  • Memudahkan Proses Bersalin
  • Memelihara Jantung Yang Sihat
  • Mencegah Masalah Diabetes

Siapa patut guna Minyak Kelapa Dara?

  • Penghidap Kencing Manis
  • Penghidap Sakit Lutut
  • Susah Nak Sembahyang Sebab Lutut Sakit
  • Ibu-Ibu Hamil
  • Badan Selalu Rasa Lemah
  • Susah Buang Air Besar

Dah ada lebih daripada

0
Happy Customer dalam masa 8 tahun!

Betul ke Minyak Kelapa Dara D'Aura ni berkesan?

⭐⭐⭐⭐⭐

Lihat apa kata pengguna kami beberapa hari lepas..

BERITA BAIK UNTUK ANDA!

Jika anda order sekarang, kami akan berikan 4 Special VVIP Gift secara PERCUMA!

FREE GIFT 1
FREE Postage bernilai RM15
FREE GIFT 2
FREE Mummy Bagoack bernilai RM89
FREE GIFT 3
FREE Cute 3d Baby Sock bernilai RM29
FREE GIFT 4
FREE Aromatherapy VCO (AVCO) bernilai RM23

Kami sangat yakin MINYAK KELAPA DARA D’AURA mampu membantu anda bersalin dengan mudah disamping dapat membantu menyelesaikan masalah-masalah kehamilan seperti Hb Low, Kencing Manis, Darah Tinggi, Morning Sickness dan lain-lain. Selepas 8 tahun dipasaran dah ramai yang kami bantu. Mungkin anda orang yang seterusnya, INSYAALLAH

ORDER SEKARANG, BAYAR PADA POSMEN MASA BARANG SAMPAI.

Anda takut tak dapat barang bila buat tempahan?

Takpe jangan risau. Anda order je sekarang dalam website ni, dan bayar pada posmen bila barang anda sampai nanti.

  • Barang akan sampai dalam 1-5 hari bekerja bergantung pada lokasi penerima.
  • Sila sediakan wang tunai yang mencukupi untuk dibayar pada posmen DHL ketika barang sampai.
  • Posmen akan menghubungi anda sebelum membuat penghantaran.
  • Caj tambahan RM10 dikenakan pada pelanggan.

DAPATKAN SEKARANG SEBELUM TERLAMBAT !

Tiada Cas Penghantaran

100% Free Seluruh Malaysia

100% Jaminan Pulangan Wang

Sekiranya anda tidak berpuas hati dengan produk

Barang Sampai Baru Bayar

Boleh order dahulu, bayar kemudian kepada posmen ketika barang sampai. 100% secure!

SOALAN LAZIM

Ya, sangat sesuai kerana

Vcogold D’Aura juga sangat baik untuk darah tinggi. Tak ada kesan sampingan.

Hanya minum 2 sudu pagi 2 sudu malam selepas makan. Boleh juga dicampur kedalam makanan dan minuman.

1 botol adalah untuk sebulan penggunaan.

Dijamin langsung tiada kesan sampingan kerana ia diperbuat daripada 100% bahan organik. 100% dari kelapa.

Boleh..xde masalah.. tapi kene jarakkan 1 jam pengambilan. Jangan campurkan dua2 sekali.

Sebaiknya puan kena consume dari awal kehamilan sampai berpantang untuk membantu support baby dari awal kehamilan sampai sampai nak bersalin. Dan untuk berpantang pula, puan boleh terus consume sbb VCO Sgt membantu merawat luka dalaman dgn cepat.

Sangat boleh. In shaa Allah boleh bantu untuk merawat luka dalaman dengan lebih cepat.

Oh puan pernah gugur sebelum ni. Jadi eloklah untuk puan amalkan VCO ni in shaa Allah Sgt membantu menguatkn janin. Lagi2 puan consume dari awal pregnancy ni. VCO lebih fokus untuk support janin.

Untuk VCO GOLD sebotol boleh consume untuk sebulan penggunaan. Tapi majority apply 2 botol ke atas sebab boleh consume sampai bersalin terus. Kalau tak habis sekali pun puan boleh consume sampai berpantang. So berpantang pun takde la lama sangat. Jangan risau, expired date adalah 2 tahun selepas VCO dibuka.

SUPPORT

E-MAIL : firdausdaura@gmail.com

WhatsApp : 017 334 6650